Rubrieken

Balletje Breed heeft een aantal vaste rubrieken die iedere week, eens in de twee weken, of eens in de maand verschijnen. Omdat we nog in de opstartfase zitten, kan het zijn dat rubrieken in de loop van de tijd iets veranderen, of zelfs helemaal verdwijnen. We zijn nog volop aan het verzinnen of we meer leuke thema’s een plaats kunnen geven binnen Balletje Breed. Heb je tips? Laat het ons weten!

De huidige rubrieken:

Wisselanalyse – verschijnt iedere week op maandag.
Iedere speelronde van de Eredivisie belichten we het wisselbeleid van een club. We kijken welke wissels waarom worden toegepast en of ze het gewenste effect hebben op het spel.

Column – verschijnt iedere week op vrijdag.
De speelhoek van schrijvers Friso en Natan.

Terug in de Tijd – verschijnt iedere week op donderdag
In de rubriek Terug in de Tijd duiken we in het archief en brengen we vergeten voetballers en voetbalmomenten weer tot leven. Weet jij bijvoorbeeld nog wat te vertellen over de legendarische Braziliaanse eendagsvlieg Somália?

Spraakverwarring – alleen nog beschikbaar in archief.
Beeldende uitleg over waarom je een naam van een voetballer, of iets anders binnen de voetballerij op een bepaalde manier uitspreekt. Opdat spraakverwarring tot het verleden zal behoren.

Feitjes verschijnt onregelmatig (met name op sociale media).
Wetenswaardigheden waar je zonder Balletje Breed nooit van had gehoord. Speciaal opgesnorkeld voor de feitjesfetisjisten onder jullie.

Vergeten Uitsprakenverschijnt onregelmatig (met name op sociale media).
Quotes die je al haast verdwenen waren uit je geheugenpaleis.

Het EK van verschijnt iedere week op dinsdag.
Voorbeschouwing op het EK dat in de zomer van 2016 zal plaatsvinden in Frankrijk. Iedere week lichten we één land uit en laten we ons licht schijnen over de kansen van dat land.

Lijstjes verschijnt iedere week op woensdag.
Van de mooiste doelpunten uit de geschiedenis van de Eredivisie tot de oudste stadions in de Premier League.

Niks Nieuws verschijnt ieder weekend.
Onze eigen satirische nieuwsrubriek.